Kategorier
Guide

Tennis: En begyndervejledning

Første gang jeg så en tenniskamp, var det nøjagtig det samme som den måde, jeg husker det. Jeg så det i tv. Jeg kunne se sveden komme fra dit ansigt og spillets konkurrenceevne. Bryan CourantesLæs “Jeg synger” i hvert minut af kampen. Hver gang jeg ser en tenniskamp, føler jeg den samme spænding. Spændingen ville vokse, og så ville der være argumenter mellem mig, mine venner, og tennisspillere. Dette var indtil jeg så min ven fra Frankrig besøg for at spille i sin første tennisturnering. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne og ønskede at møde ham.

Hvis du ikke kan huske, tennis blev spillet på en rektangulær bane måler 39 meter med ni. Bolden ville hoppe ud af en væg på hver side og hoppe igen. Spillere vil derefter tjene bolden over nettet.

Efter mange års spil på rekreation tour og vinde mange turneringer, købte jeg min første ketsjere på en Rhode Island brugt tennis shop kaldet Z del z i 2005. Det eneste, han kunne sige, var, at alle de store mærker blev solgt i hans butik, og at resten var ejet af Z partz Recreation Center. Jeg spurgte ham, om USTA Champs eller USTA Champs kunne sælges i hans butik eller i hans RI placering. For at besvare dette spørgsmål, sagde han, at kun de bedste spillere i USA ville få lov til at underskrive kontrakter. Han kunne ikke stå inde for hverken den nuværende eller fremtidige spillere.

Dernæst spurgte jeg ham, hvordan han fandt disse topspillere til at købe til sin butik. Han sagde, at han købte dem fra en Rhode Island detailbutik, der også sælger tennis tøj og sko. Det bliver ikke noget problem, hvad er din butiksbank? Han siger, at medlemskab gør ham flere penge, end han tror. Jeg stillede ham det rigtige spørgsmål. Han svarede, at det ville, “ja, fordi du ikke behøver at købe disse ketsjere fra dem, der normalt er lavet af producenterne, og du ikke får en diskonteret på en sportsbutik.”

Okay, hvad er en tennisbutik? Du skal vide, at der er to typer tennisbutikker: detailbutikkerne og den brugte butik. Hvis du ønsker det, kan du købe volleyball i slutningen af foråret eller sensommeren.

Tennisbolde er lavet af to materialer: tennisketsjere og tennisbolde. De kan bruges på enhver bane, ler eller hårdt, og kommer med en dingle, så du kan sigte mod et bestemt område af retten. Venstre eller højre hjørne.

Tennisketsjere af træ kan være håndtag i ét eller to dele. De har en skrue øje, der giver dig mulighed for at skrue toppen og en finger loop, der holder hovedet af din ketcher i stedet. Du kan ændre grebet, så det passer til dine præferencer.

Der er to typer tennisbolde: Neutral og let. Begyndere kan købe pakker med 7, 8 og 9 bolde for $ 5-10 hver. De holder længere end rigtige bolde og varer omkring 2 måneder. Du bliver nødt til at købe mindst to pakker tennisbolde hvert år, hvis du ønsker at spille mere.

Skriv et svar