Kategorier
Diverse Artikler

Sådan satses på Tennis – De kritiske faser af tenniskampe

Mange tennisfans er ude af stand til at forstå, hvordan man placerer et væddemål på tennis. De er stadig usikre på, hvilken side de skal placere deres indsatser på, på trods af at have set næsten alle kampe fra David Beckhams mål mod Italien til at vinde thepairing.

Baseret på nogle primære faktorer, såsom spillerens tidligere rekord og placering, og odds, hvilket hold er mest sandsynligt at vinde?

Du kan satse på enten vinderen eller bundet tennisspiller på en række forskellige måder. Du kan også placere et væddemål på kampen eller sætvinderen. Det er dog et væddemål, der har en chance på næsten 50-50. Og i virkeligheden har bookmakerne en tendens til at have et stort forspring.

Hvis du er i stand til at finde en situation, hvor odds favorisere dig, kan du gøre en masse penge fra dine bookmakere.

Ikke alle sportsgrene tilbyder så gode odds. Oddsene for at vinde er ikke i din favør i mange af Come-Play-Draw sport, herunder fodbold, basketball og hockey. Sammenligning af odds for en fodboldkamp til en tenniskamp vil vise, at fodbold er næsten lig med tennis.

Tennis er forskellig fra alle andre sportsgrene i, at der kun er to sæt sejrende. I lighed med amerikansk fodbold kan du tabe med en stor margin i de sidste minutter af en kamp, men stadig vinde den. Sejrsmarginen i tennis er to sæt. En bookmaker kan tjene store penge på at satse på favoritter. Du vil dog sandsynligvis tabe store penge, hvis dine indsatser er på de lange skud.

Traditionelle bookmakere tager 10% af dit væddemål som provision. Hvis du placerer et væddemål på $1.000 og modtager en udbetaling på henholdsvis $1.000, tjener du henholdsvis $900 og $90. Du vil også modtage $ 10 provision bookmakeren tog. Tennis har en mindre sejrsmargin end andre sportsgrene. Det betyder, at du er mere tilbøjelige til at vinde den oprindelige satsning.

Tennis er en sport, hvor der næsten aldrig er en klar favorit til at vinde. Det betyder, at du kan placere et rimeligt væddemål på resultatet af det første sæt. Du bør altid overveje en anden sport, hvis oddsene ikke er i din favør.

Tip 8: Der er ingen rigtige eller forkerte måder at satse på. Du kan satse på favoritter og underdogs, på stærke eller svage spillere, på spil eller opkald, du tror, du kan vinde, og på point eller trækker du tror er mulige.

Sidste tanker: Du vil få succes i tennisvæddemål, hvis du ser så mange flops med din starthånd som muligt.

Skriv et svar