Kategorier
Viden

F hjem (Himmel og helvede).

En historie, jeg læste som en lille pige, er, hvad jeg husker. Så hørte jeg det med en anden drejning. Der er intet sted, der siger himmel eller helvede, det er kun vores opfattelse, kultur … men Herren har sagt, at himlen altid vil være himlen. Hvorfor er det, at noget aldrig kan ændres og forbliver konstant? Herren lærer os, at helvede og himlen ikke er de samme lærdomme, men mange har en mis-Ground: nutiden, hjertet, sindet, følelserne og ånden. Er himlen anderledes, når Kristi legeme forvandles? Folk besøger kirken for at få en ændring af kulisser. Mange mennesker er forvirrede mellem forskellige sandheder og Herrens. De ved, at Bibelen ikke siger alt om Kristus, og at der er brændte ofre til fortiden. Djævelen kender vores svagheder, overvåger vores tanker, og kontrollerer vores sind, vores mest værdifulde ejendele, og vores tanker. Forskellen ligger i dit hjerte. Verden ønsker at se stilen i de enkelte hjerter. Verden ønsker at invadere, men vores hjerter og vores evige skæbne ikke centreret omkring en gå til, gå til eller vil ikke. Det handler om en villig jeg har brug for, og Gud kender den bedste måde at opnå det.

Er vi så trætte af at forsøge at undervise og salve os selv, at vi mister synet? Er det muligt, at vi har glemt, hvad vores hjerter virkelig ønsker? Hvorfor ser det ud til, at det er vigtigere at have et 12-kort end at få et B? Hvorfor forventer Gud, at vi håndterer sandheden mere end at fortælle sandheden? Himlen er den evige belønning for, hvilken slags verden du vil leve i. Det er ikke vores hus. Er vi bange? Er de i fare? Er vi klar til dem?

Der sker ingen ulykker blandt mennesker. Gud vil ikke forårsage en ulykke. Hvis Gud gør det, vil hele verden kollapse. Kristne er kaldet til ikke kun at fortælle sandheden, men også til at lære sandheden at kende. Det er vores pligt at tale sandfærdigt om Gud. Folk vil mærke din besked sandhed, og det vil blive fulgt i Guds hof. Mens kirker kan opmuntre dig til at sige sandfærdige ord, er det ikke en god ide at fortælle folk sandheden.

Dette er en tid med smerte i dit liv. Mange føler sig hjælpeløse og klar til at give op. Jeg foreslår ikke at falde. I stedet foreslår jeg at blive rørt af et mirakel at vide, at den nuværende del vil passere som skyer, og at der vil være en ny dag. Din smerte er mere tålelig, hvis du føler den samme smerte som dem. Det er din beslutning ikke at forsøge at dække det op eller gøre det gå væk. Gud vil blive hædret, og det vil gøre ham til en stor konge. Læs videre for at opdage …

Evangeliet er blevet misbrugt af den organiserede kirke i årevis. Mens vi prise Gud, kan kirken findes hjem og klar og venter. Det er forbløffende, hvor mange mennesker der har smerter, når de samles i kirker. Nadverbordet er fuldt, og den musik, der skulle løfte dem spiritus har en melodi, der gør dem til at føle sig i smerte. Fornuften er så bange. Langsomt begynder fortiden at forsvinde, og det er nemt af grunde at blive gammel. Det er ikke kun sorg. Det er muligt at kende nogen med et ondt hjerte i kirken.

På et lavpunkt i mit liv, havde jeg ikke nogen grund til at stoppe med at lede efter hjælp eller svar. Min verden smuldrede. Det tog mange selvransagelse og ugers selvransagelse endelig at finde, hvad Gud havde i mit hoved hele tiden. Selv om jeg troede det i mit hjerte, på det tidspunkt føltes det som om jeg ikke havde svarene. Jeg råbte: “Hvorfor mig” i mit hjerte. Unforgiveness og selvmedlidenhed fyldte min stemme. Jeg var den person, der aldrig dimitterede high school. Men én ting holdt mig på sporet. Jeg var nødt til at indrømme, at jeg fortsatte med at læse de bøger, der lærte mig at studere, hvordan man bedst lærer, hvor vigtigt det er at udmærke sig i skolen, og andre ting. Du kan være godt afrundet ved at sætte i lille indsats og udholdenhed. Jeg vil bare sige, i det mindste, at jeg prøvede. Der er mange ressourcer og lærere, der kan hjælpe dig med at håndtere dine problemer og bekymringer, herunder nogle af nutidens mest avancerede materialer. Men jeg har endnu ikke lært at gøre dette.

Skriv et svar