Kategorier
Guide

Et andet lys

Beder dine børn dig om en højere mælkebøtte. Gør det ikke til en big deal og få dine børn til at vende tilbage til dig for mere. I stedet får en, der vil lysne rummet. Lad os ikke forvanske din virkelighed. Nogle gange har et barns bopæl brug for noget pizazz. Men der er enkle måder at gøre det lysere op.

Ved at placere en pære over sengen kan dit barn opretholde sin sengetidsrutine. Tænk på den svalehale lyd, at jeg går ud og gøre. Teenagere har en fascination for high-powered elektroniske ting og er ikke bange for at bruge dem. Deres soveværelser har brug for mystik, og et lampelys kan give det til dem.

Der er fire lyskilder fra loftet og en lavere prøvelampe. To grupper af to justerbare pærer er placeret på hver side af hver pude. Honning potter (også kendt som kuttere) og en messing diffusor. Lampelamper kan placeres i midten af loftet eller i et hjørne. Loftet er ikke det eneste mulige alternativ til et hyggeligt, behageligt sted for jøder. Du kan hænge en lampe fra loftet for at skabe et natlys. Denne belysning vil være lige over sengen. Din teenager kan evaluere mørket ved at bestemme placeringen.

Du kan se deres fantasi løbe vild, hvis dette er en regelmæssig vane. Det er muligt, at belysningen skal justeres for at gøre rummet mere let. Men de forstår det måske ikke. Kan du huske de pinlige tider, hvor de foretrak et almindeligt hvidt lagen frem for sengen? Brænd dine forsøg på at ødelægge den nuttede bamse figur. Min søn, en 29-årig dreng, er dagens dreng. Nogle ville kalde ham manden i verden. Med sit tynde hoved i bredformat får min dreng det til at se ud som om han er en WOW!

Det er ikke tilfældet for uhyre unge sind. Selv om de kan have en idé om, hvad de ønsker, deres hjerner er ikke i stand til at give det. De tror, de ved, hvad deres ønsker er, indtil de ser muren.

Egular leg er, når de vil have deres værelser til at føle sig godt tilpas og hjemlig. Så deres mor fathomedthisway vil begynde at ændre temaet for deres værelser, forstyrre balancen i commonsense.

Det er ikke let at opnå harmoni mellem belysning, farvekombination og stil.

Børn bør sigte mod at gøre deres værelse sjovt og indbydende. Det ville være dejligt ikke at skulle gå ud hver dag for at købe ny indretning.

Vær ikke bange for at bruge det hvide lys. Det vil bringe lys ind i dit køkken.

Badeværelser: Børn vil have et badeværelse med et moderne, altomfattende badeværelse. Dette bør gøres på en ren og sikker måde.

Skriv et svar